På övervakningskameror syns två tjuvar inne på området i övervakningskamera. Väktare kommer till platsen och blockerar deras tjuvarnas bil som står utanför. De båda tjuvarna lämnar platsen innan polisen kommer men man dumpar en säck med det dom fått med sig från återvinningsstationen i en skogen.

Hundpatrull söker i området efter tjuvarna men utan resultat.

På plats upptäcker man ett uppklippt hål i staketet och när man ser på video från övervakningskameran misstänker man att det är samma personer som tidigare blivit avvisade från området. En anmälan om försök till stöld är skriven.

Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.se
Artikel Publicerad: 27 juli 2017 07:27

Uppdaterad: 27 juli 2017 10:10Tipsa oss! - Rättelse - Medieetik

Uppgifter i våra nyheter kommer från säkra och kontrollerade källor. Trovärdighet och opartiskhet har en central roll för vår journalistik. Under pågående händelser är information från ledningscentral, räddningstjänst och polis initial och ger kortfattad bild om inträffade händelser. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Vid en pågående händelse är det viktigt att information går ut snabbt, det gör att det kan förekomma språk- och stavfel i texten i ett inledande skede. Texten kan uppdateras flera gånger.

Vad händer i din närhet? Tipsa oss!

Blåljus? Trafikolycka? Trafikhinder?
Tips om pågående händelser/blåljus är en färskvara.
- Desto tidigare vi får tips om en pågående insats/händelse desto snabbare kan kolla upp och informera.

Tipsa oss via redaktionen@nyhetersto.se eller via formuläret nedan.

 

Tips om brott
– Tipsa i första hand polisen via 114 14 (112 vid pågående brott).

– Vi får många mail varje dag, både från hemsidan och via våra sociala kanaler. Vi läser allt – men vi har ingen möjlighet att svara alla personligen. Då vi arbetar olika tider på dygnet kan svarstiden dröja, men vårt mål är att svara på mail så fort som möjligt. Vi prioriterar pågående händelser. Nyhetstips och pressmeddelanden kan sparas och publiceras längre fram.