Uggla checkar in på Stenungsbaden

När den ena artisten efter den andra lägger mikrofonen på hyllan gör Magnus Uggla precis tvärtom. Han vägras sluta turnera och imorgon, lördag 12 augusti checkar Uggla in Stenungsbaden. Det är fem år sedan det senaste bejublade besöket, så alla förutsättningar för en fantastisk sommarkväll är på plats.

Magnus Uggla debuterade för över fyrtio år sedan med skivan ”Om Bobbo Viking” och sedan dess har hitsen avlöst varandra i en aldrig sinande ström.

– När Kent väljer att begrava sin musik för gott, Jerry Williams säger tack och farväl för minst andra gången, när Lundell har lagt munspelet på hyllan för sjuttielftegången, Swedish House Maffia lägger av för alltid och Avicii vägrar turnera… ja, då väljer jag att oförtröttlig ge mig ut på vägarna igen. Jag ska dö på scenen, säger han med stolthet i blicken – Förhoppningsvis dock inte sommaren 2017.

Innan kvällens konsert med Magnus Uggla drar igång på vår stora utomhusscen, kommer dj Altégo dra igång stämningen på konsertområdet. Start ca kl 18 från den stora utomhusscenen. Uggla står på scen kl 20:30 (ca)

Tider under kvällen

(obs! cirkatider)

Entréerna öppnar kl 18:00.
Dj Altégo drar igång stämningen (kl. 18-20)
Konsertstart: kl 20:30.

Nöje och nattklubben
Trubadur Mikael Myllynen värmer upp och drar upp stämningen på Kookaburra. Fri entré på Kookaburra men konsertbiljett krävs på Kookaburra efter kl. 17.00.

Efter kvällens konsert med Uggla fortsätter festen i Lounge med DJ Altégo på scen. Lounge håller öppet till kl 02. Entré 170 kr inkl. garderob. Åldersgräns 21 år.

Mat & Dryck
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Restaurang Captains Table är fullbokad. På Kookaburra erbjuds det en mindre a’ la carte, entrébiljett krävs. Salt & Sill och deras nya foodtruck finns på plats för att erbjuda bohuslänsk streetfood när det är som bäst. Observera att Stenungsbaden är kontantfritt.

Parkering
Hotellets parkering är reserverad för boende gäster. Vi hänvisar till parkeringen ner mot badstranden ”Hawaii”, direkt till höger när man svänger av till Stenungsbaden alt. Hogia i Stenungsund. Närmaste busshållplats är ”Stenungsön”, ligger precis utanför hotellet.

Båtplats
Det finns ett begränsat antal båtplatser och de måste förbokas. Boka plats genom att maila: bokning@aquaevent.se. Uppge namn på skeppare och båt, modell, längd och bredd samt antal personer på båten. Observera att samtliga på båten skall ha konsertbiljett. Hamnavgift 400 kr/båt.

Arrangör Nöjet Konsert & Live Nation
Biljetter via Ticketmaster


Upp