Flashmob på ICA – Kören Joyvoice överraskade kunderna

Mitt i vardagsstressen stämde kören Joyvoice upp en hemlig flashmob på ICA Kvantum i Stenungsund och Almö Livs på Tjörn på måndagskvällen. Kören bestod i omkring 100 personer och skapade en magiskt rytmisk mystik i butiken bland de handlade ovetande kunderna.

På lördag har kören som är öppen för alla som har en röst – proffs som amatörer – karaokekungar eller den som bara sjunger i duschen, säsongsavslutning med konsert på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund klockan 15.30 och 18.00 . Biljetterna kostar 100 kr för vuxna och allt överskott från konserten går till Barncancerfonden.

– I vår drar vi igång igen och den som är sugen på att vara med välkommen, säger Ellen Ljungqvist som leder kören.

Foto: Josefin Skäär
TV: Mikael Berglund


Information från polis, räddningstjänst åtal och domar är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser.
Person misstänkt för brott ska i lagens mening alltid betraktas som oskyldig om fällande dom inte föreligger.Stenungsund - Tjörn - Orust


Upp