Kulturskolan spelar och sjunger in julen

På måndag den 11 december bjuder Kulturskolans elever in till en afton med julkänsla i Stenkyrka kyrka på Tjörn.

En riktigt stämningsfull kväll utlovas när det är dags för kulturskolans traditionella julavslutning. Under konserten ”Julstämt” får publiken höra klassiska julsånger som Last Christmas, O helga natt, Tomten jag vill ha en riktig jul och When you wish upon a star.

Kvällen inleds med att föräldraföreningen bjuder på värmande glögg utanför kyrkan. Därefter framförs programmet av olika elevkonstellationer samt orkestrarna Big Sound och Notcaparna.

– Det blir allt från mindre duetter till större ensembler med uppemot 20 elever på scenen. Sammanlagt deltar 70 barn i åldern 9-16 år, berättar musiklärare Eva Elvesson.

Konserten börjar kl 18.30 och entrén är gratis, men den som vill är välkommen att lämna ett bidrag till föräldraföreningen.

– Äntligen får vi spela upp våra efterlängtade jullåtar, det är helt klart barnens favoritgenre. Vi börjar öva jullåtar redan efter höstlovet och vi har därför känt en julstämning ett bra tag som vi nu vill förmedla till våra nära och kära, säger Eva Elvesson.


Information från polis, räddningstjänst åtal och domar är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser.
Person misstänkt för brott ska i lagens mening alltid betraktas som oskyldig om fällande dom inte föreligger.Stenungsund - Tjörn - Orust


Upp