Allmänheten hjälpte polisen att identifiera stulen båt från Tjörn på botten

Strax innan jul bad Polisen Båtsamverkan Väst om hjälp att identifiera en en båt som anträffats på 82-85 meters djup.. Man hade inget namn på den, bara några bokstäver och med hjälp av en film – som vi på NYHETERsto producerade åt polisen – löser man mysteriet.

– Det är en Carver 400 40 fots motorbåt vid namn M***** D** som stals i Myggenäs, Tjörn slutet augusti 2011. Vi vet inte vad som händer nu med båten utan vårt uppdrag var att hjälpa till med identifieringen. Kustbevakningen har fått inkomna uppgifter för fortsatt handläggning.

– Tack för att ni tittade, gillade och delade inlägget så fler såg inläggen och vi lyckades lösa detta tillsammans, säger Thomas Andersson, Båtsamverkan Väst till NYHETERsto.

Efterlysning på båten >>

Filmen där Polisen Båtsamverkan Väst ber allmänheten om hjälp:

Upp