Bilar attackerade från gångbro

På torsdagskvällen fick polisen samtal om ungdomar som kastade något på bilar från gångbron över Göteborgsvägen, vid vårdcentralen/Fregatten. Ingen bil fick fick några allvarliga skador vid tillfället. På fredagskvällen var det dags igen. Vid 18.20 fick fordon någonting kastat på sig från bron.

Polisen har skickat en patrull till platsen.

– En person med vit keps och svart dunjacka. Antingen är det grus eller någon form av fyrverkeri – vet inte exakt. Men det smattrade fruktansvärt i taket på bilen, berättar en av de drabbade till NYHETERsto.

Polisens presstalesman Tommy Nyman berättade till NYHETERsto att det är 3-4 bilar som ikväll fått skador. Tyvärr är ingen grioen eller kontrollerad men man tar tacksamt emot tips på 114 14.

En fråga vi ställer men som vi antagligen inte får svar på
– Vad finns det för nöje i att göra en sådan här sak?

Upp