Välbesökt öppet hus på brandstationen

Det har blivit en tradition att räddningstjänsten har öppet hus på brandstationen på sportlovet. Många nyfikna barn och föräldrar fick titta på brandbilarna, ambulansen, testa att släcka en brand med brandsläckare, använda brandslangen och träffa Flammy.

– Vi har haft omkring 300 besöka idag och det har varit lyckat. För den som missade möjligheten att besöka brandstationen idag så finns en ny chans imorgon i Skärhamn eller på torsdag i Lilla Edet mellan klockan 10-13, säger Johanna Nyberg, kommunikatör på Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund.

Foto: Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund


Information från polis, räddningstjänst åtal och domar är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser.
Person misstänkt för brott ska i lagens mening alltid betraktas som oskyldig om fällande dom inte föreligger.Stenungsund - Tjörn - Orust


Upp