Stenungsbaden Yacht Club firar i år 55-år, det gör man genom bland annat genom att bjuda alla som fyller 50 år i Stenungsund, Tjörn och Orust på födelsedagslunch med en vän.

Kampanjen är ett led i hotellets nya strategi att “bjuda tillbaka” till de boende i närområdet.

— Tittar vi på våra närmaste kunder så är det helt klart så att det rör sig om män och kvinnor i åldrarna 35-50 år som bor i närområdet. Många har varit här sedan Stenungsbaden öppnade, och de har varit här både för vårt nöje, för att fira stora och små händelser, och ibland bara för att äta en lunch. Därför ville vi hitta ett sätt att bjuda tillbaka till dem, berättar Patric E. Österström, vd på Stenungsbaden.

750 personer i STO som i år fyller 50
Hotellets marknadsavdelning har identifierat att det är drygt 750 personer i det lokala området kring Stenungsund, Tjörn och Orust som faktiskt fyller 50 år under 2018. Hotellet kommer att skicka en personlig inbjudan till alla dessa att besöka hotellets populära restaurang, Captain’s Table. Där bjuder vi på varsin härlig lunch. Det blir totalt runt 1500 luncher.

— Vi vet inte ännu hur många det blir som tackar ja, men vi blir bara glada om så många 50-åringar som möjligt gör det. Det är klart att vi som företag ofta har funderat på hur vi ska locka nya kunder från andra platser, men ibland kan det vara lätt att glömma bort dem som redan finns precis runt knuten. Och det vill vi aldrig göra, fortsätter Patric E. Österström.

Stenungsbaden har en lång historia om att vara just en lokal destination, ett spahotell som lockar många besökare från just närområdet.
— Det finns inga gratisluncher, heter det ju. Men det här tycker jag är ett fint initiativ! Jag bor i Stenungsund och har fyllt 50 år. Och både jag och min man har bott över på Stenungsbaden flera gånger genom åren och där har vi alltid haft det väldigt trevligt, säger Anna Pettersson som fyllde 50 år i januari.

Mikael Berglund
Reporter och skribent

mikael@nyhetersto.se

Information från polis, räddningstjänst, åtal och domar är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser.
Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.
Person misstänkt för brott ska i lagens mening alltid betraktas som oskyldig om fällande dom inte föreligger.
Stenungsund - Tjörn - Orust

Läs mer på www.estetutbildning.se | www.floristutbildning.se