Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund, SBRF söker just nu brandman i beredskap i vårt område. Att vara Brandman i beredskap, eller deltidsbrandman som det tidigare hette – innebär att man vid sidan av ditt ordinarie arbete har beredskap efter ett varierande schema.

– Vi försöker att anpassa beredskapen utefter dina önskemål, kan du enbart hålla beredskap dagtid eller kvällar, nätter och helger försöker vi att anpassa din beredskap därefter, skriver SBRF på sin hemsida.

PROVA PÅ – OCH FÅ MER INFORMATION
Torsdag 31 maj kl 09:30-12:00 kommer SBRF att befinna sig i medborgarservice på Stenungsunds kommunhus och den 7 juni har man en informations- och prova-på-kväll på stationen i Stenungsund mellan kl 17.00-19.00.

Fredag 1 juni kl 10:00-12:00 kommer SBRF att befinna sig i kundcenter på Tjörns kommunhus och den 12 juni har man informations- och prova-på-kväll på stationen i Kållekärr mellan kl 17.00-19.00.

Här kan du läsa mer om att vara brandman i beredskap >>

Mikael Berglund
Reporter och skribent

mikael@nyhetersto.se

Information från polis, räddningstjänst är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser.
Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.
Stenungsund - Tjörn - Orust