NYHETERsto.se – Närproducerade lokala nyheter och information

De senaste åren har skett en stor förändring i hur man konsumerar nyheter och hämtar information tidningarna blir bättre på fördjupning medan webben är snabba när något händer.

Dock har internet, mobila enheter och att alla har en kamera i fickan gjort att nyheter och information kan spridas snabbt – men av fel personer och i fel forum. Vem som helst kan publicera text och bild i bloggar och på hemsidor – rykten och statusuppdateringar blir till nyheter. NYHETERsto.se har en ansvarig utgivare – det är en garanti för att man kan lita på de nyheter vi publicerar.

NYHETERsto har i snart 10 år gett STO-området nyheter och information, både på våra egna sidor och till andra medier som vi samarbetar med. Det som publiceras har noga övervägts och källor kontrolleras. Nyheterna skrivs av våra journalister och kopieras inte från andra tidningar eller medier.

Nyhetsbyrå i samarbete med andra medier
NYHETERsto levererar bild och text från händelser till tidningar, radio, TV, nyhetstjänster och bildbyråer. På hemsidan, som vänder sig till allmänheten – finns en del av våra nyheter publicerade. Här kan du också få en mer lokal version av nyheten.

Om uppgifterna i nyheterna
Uppgifter och information kommer från polisens händelserapport, anmälningar, tingsrätten.


Kontakta oss:

Vi finns med där det händer – när det händer.
– Då vi arbetar olika tider på dygnet är det enklast att kontakta oss via e-post eller kontaktformulär.

Tipsa oss!
Vi skriver i första hand om blåljusrelateade händelser, trafikinformation, kommun- och samhällsinformation samt föreningsinformation. Vi ar tacksamt emot tips om nyheter inom det område vi skriver om.

Du kan även skicka in bilder från evenemang, morgonbilden eller något vi bör uppmärksamma – men vi vill inte ha och publicerar inte heller några läsarbilder från trafikolyckor och liknande händelser.

Kontakta oss via E-post

Redaktionen – Nyhetstips
redaktionen@nyhetersto.se

Annonsera
annons@nyhetersto.se

Morgonbild
morgonbild@nyhetersto.se

Redaktör – Ansvarig Utgivare
Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.se


Kontakta oss via formulär