Resesökmotorn Skyscanners reseredaktörer har nyligen utsett Klädesholmen till en av Sveriges 20 vackraste och mest sevärda småorter.

Så här skriver Skyscanner om Klädesholmen:
“Du har säkert hört talas om västkustska Klädesholmen. Om så inte är fallet, har du med stor sannolikhet ätit sill härifrån. Men Klädesholmen är mer än sill, även om ön inhyser både sillmuseum, sillfabrik och restaurangen Salt & Sill. På ön hittar du charmiga vita trähus, mysiga gator och ett vackert klipplandskap som gör sig extra bra under de ljusa sommarkvällarna.”

Bland övriga “småorter” som utnämnts finner man bland annat Varberg, Gränna, Kivik, Hjo, Marstrand och Skara. Här kan man läsa de 20 vackraste och mest sevärda småorterna i Sverige under 2019, enligt Skyscanner >>

Foto: NYHETERsto

Publicerad av:
Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.se

Mikael arbetar som redaktör, journalist, skribent och fotograf på NYHETERsto


Information från polis, räddningstjänst är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.