Välkommen till NYHETERsto Premium + | Logg in

Nej… NYHETERsto har ingen premium +, logga in eller betalväggar – och så kommer det fortsätta vara!

Sedan starten av NYHETERsto har vi valt att ha nyheter och information utan kostnad för läsare. Vi tror inte på betalväggar, premium eller +, och du som företagare vill väl inte annonsera bakom en betalvägg där läsaren ska betala för att läsa nyhet och se annonsen?

NYHETERsto är reklamfinansierat
– Det är tack vare våra annonsörer vi kan leverera gratis nyheter till dig som läsare, men vi är inte beroende av annonsörerna. NYHETERsto säljer också nyheter till andra medier – och det finansierar sidan.

Nyheter kostar pengar att producera
– Vi betalar SOS Alarm för att få larm och information, tingsrätten för att få ut domar och så vidare. Gynna våra annonsörer – Det är tack vare dom Du får några rader fakta om aktuella händelser helt kostnadsfritt.

Nyheter att lita på
Internet, mobiltelefoner och faktum att alla har en kamera i fickan gjort att nyheter och information kan spridas snabbt – men av fel personer och i fel forum. Vem som helst kan publicera text och bild i bloggar och på hemsidor – rykten och statusuppdateringar blir till nyheter. NYHETERsto.se har en ansvarig utgivare, våra journalister är anslutna till Svenska Journalistförbundet och vi följer de etiska reglerna – det är en garanti för att Du ska kunna lita på de nyheter vi publicerar.

Tack för att du besöker NYHETERsto.se!
– Vi ge dig information när det händer!