Annonsera lokalt där annonsen syns mest!
– NYHETERsto.se har sedan många år varit det självklara valet för den som vill veta vad som sker i STO-området. Välbesökt hemsida med 150 000 sidvisningar i veckan och våra sociala kanaler har över 45 000 följare. Det betyder att din lokala annons syns mest hos oss. Hos oss behöver man inte prenumerera eller logga in för att läsa nyheter och se reklamen.

Lokalt på webben, i mobilen och i sociala medier!
– Hemsidan NYHETERsto.se uppdateras dygnet runt och tillsammans med våra sociala kanaler kan vi även styra in Din kampanj på ett snyggt sätt som ger resultat. Du får även statistik hur det går för din annons.

Få ut ditt budskap snabbt!
– Inom 24 timmar kan få ut din annons och du når dina kunder!

Video?
– Har du en reklamfilm du vill ha i annonsrutan på hemsidan och i sociala medier så ordnar vi detta och det kostar inget extra. Video är dock inte något vi rekommenderar då det är olika tekniska lösningar på mobil, surfplatta och dator. På en iPhone måste man te x klicka igång videon själv.

Lokala annonsörer
– Hos oss får lokala företag och föreningar synas. Vi har anpassat och pressat annonskostnaden så även de mindre företagen som kanske inte har budget för att annonsera i andra medier få chansen att synas utan att behöva slåss om utrymmet med riks- och regionala annonser.

Det ska vara enkelt att annonsera hos oss!
– Byt annons när du vill! Hos oss hyr man sin annonsplats på hemsidan (sin ruta) per månad – eller fortlöpande kvartal med rabatt. Annonsen kan uppdatera när man själv vill utan extra kostnad, man kan också ha flera budskap i sin rutan som byts när man surfar runt på sidan.

Nära relation med våra annonsörer
– När du annonserar hos oss hjälper vi dig snabbt om du har frågor eller vill byta annons. Vi har en deadline på 24 timmar, men ofta löser vi det snabbare än så.

Nyheter och annonser utan betalvägg
– Idag har många tidningar betalvägg för att ta del av nyheter – men det krävs även för att se din annons! Hos oss är nyheterna gratis – och man behöver inte registrera sig! Du som annonsör vill väl betala för en annons som syns och som alla kan ta den av?

Sociala Medier

Annonsera på vår hemsida – och syns i vårt flöde i sociala medier. I sociala medier erbjuder vi för närvarande enbart publicering i vårt flöde på Facebook. 

✓ Vi säljer inte annonser i sociala medier – våra annonsörer på hemsidan får synas i vårt flöde i Facebook med 1-2 inlägg i veckan.
✓ Precis som på hemsidan kan er annons uppdateras när ni vill genom att kontakta oss.
✓ Vi bestämmer tillsammans tid och dag då annonsens ska synas.
✓ Vi kan efter publicering ta fram statistik på antal visningar och klick
✓ Om ditt företag te x har någon kampanj kan vi öka antal publiceringar under en begränsad tid.

Vi är stolta över vår statistik! 

Hemsidan NYHETERsto.se har omkring 150 000 sidvisningar varje vecka och är den mest besökta lokala nyhetskällan i STO-området.

I sociala medier har NYHETERsto i skrivande stund över 45 000 följare. Vi har aldrig och kommer aldrig ha tävlingar t ex, “gilla – dela”. Vi vill att våra följare ska följa oss för att de vill och är intresserade av vad som sker lokalt. 

När Du annonserar på NYHETERsto kan vi ta fram statistik på hur många som sett din annons och hur många som klickat sig vidare till Er hemsida. 

Annonsformat och aktuella priser

Aktuell prislista för annonsering

Ordinarie Annonsplats
1080x608px – 38,1×21,45cm
1 500 :-/vecka
5 000 :-/månad.

Annonsplacering:
– Annons längst upp på sidan vid logan. Delas med andra annonsörer.
– Annons under nyheterna (egen ruta)
– Sociala medier, Facebook 1-2 ggr/v
Annonspaket “Kampanj
Ensam annonsör längst upp på alla sidor
1200x300px – 42,33×10,58cm
5 000 :-/vecka

Annonsplacering:
Ensam annons längst upp på alla sidor, under nyheterna på förstasidan, högerspalten samt i vårt flöde på Facebook

Er annons syns extra mycket under en begränsad tid. Bra vid te x kampanj och evenemang.
Platsannons
1080x608px – 38,1×21,45cm
1 500 :-/vecka
5 000 :-/månad.

Annonsplacering:
Roterade längs upp vid loggan, under nyheterna på förstasidan, på sidan “lediga jobb” samt i vårt flöde på Facebook.
Lediga Lokaler / Bostadsannonser
1080x608px – 38,1×21,45cm
1 500 :-/vecka
5 000 :-/månad.

Annonsplacering:
Roterade längs upp vid loggan, under nyheterna på förstasidan, på sidan “lediga lokaler” samt i vårt flöde på Facebook.
Restaurangguiden
1080x608px – 38,1×21,45cm
1 500 :-/vecka
5 000 :-/månad.

Annonsplacering:
Roterade längs upp vid loggan, under nyheterna på förstasidan, på sidan “Restaurangguiden” samt i vårt flöde på Facebook.
Hel-/halvårsabonnemangBegär offert
FöreningsannonserKostnadsfritt!
Annonsen syns på vår föreningssida och i sociala medier (Facebook)
PrivatannonserVi erbjuder i nuläget inte privatannonser i våra kanaler.

Vi har generösa annonsvillkor och vill ha ett nära samarbete och dialog med våra lokala annonsörer, men för att detta ska fungera så har vi några villkor som är bra att känna till.

-Minsta annonsperiod är en vecka.

-Alla priser är exklusive moms 25%.

-Annonsörer har ingen uppsägningstid utan kan när som helst avbryta annonsperiod.

-NYHETERsto förbehåller sig rätten att neka annonser som strider mot gällande lagstiftning eller annonser som anses som stötande eller mot våra värdegrunder.

-Kunden har ansvar att till oss sända aktuella annonser. Om vi ser att det ligger gamla och inte aktuella annonser kommer dessa tas bort eller ersättas av standardannonser eller  

Fakturering:

-Vi fakturerar genom Frilans Finans med ordinarie betalkrav på 14 dagar om inget annat avtal finns vid bokning. Efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta 24,00%.

-Fakturor för fasta annonsplatser skickas ut runt den 25de varje månad.

-Faktura kan skickas och tas emot via elektronisk faktura, e-post eller brev. Vi rekommenderar dig som kund att välja elektronisk faktura eller e-post.

-Anmärkning på fakturan gjorda efter 8 dagar kommer ej beaktas. Anmärkningar som skickas till t ex. ombud (fakturabolag etc.) gäller ej utan ska ske till NYHETERsto via epost.

Tekniska problem

-Vi reserverar oss för eventuella tekniska problem på hemsidan och våra sociala kanaler som ligger utanför vår kontroll. Vi kompenserar med förlängd annonstid vid eventuella tekniska problem.

Annonsproduktion

Du som annonsör väljer själv om vi ska göra en enklare annons kostnadsfritt åt er, eller om ni själva gör annonsen. Vi samarbetar även med lokala reklambyråer som hjälper dig att få fram en snygg annons som ger effekt.

Boka annonsplats

Allt börjar med ett formulär….
NYHETERsto har inga säljare eller telefontider utan våra kunder kontaktar oss när de vill annonsera. Det gör att vi kan hålla nere priset på annonsering.

Fyll i formuläret så hör vi av oss med mer information om hur du kan annonsera på NYHETERsto.se