NYHETERsto bevakar och skriver om vad som händer och sker i Stenungsund – Tjörn och Orust.

-Vi skriver i första hand om aktuella händelser, trafikinformation, kommun- och samhällsinformation samt föreningsinformation. Vi tar tacksamt emot tips om nyheter inom det område vi skriver om.

Tipsa oss! Vad händer i din närhet?
Blåljus? Trafikolycka? Trafikhinder? Tips om pågående händelser/blåljus är en färskvara. Ju tidigare vi får tips om en pågående insats/händelse ju enklare och snabbare kan kolla vad som sker.

Kontakta oss via formulär:

 

Kontakta oss

Redaktionen – Nyhetstips
redaktionen@nyhetersto.se

Annonsera
annons@nyhetersto.se

Morgonbild
dagensbild@nyhetersto.se

Redaktör – Ansvarig Utgivare
Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.se


Då vi arbetar olika tider på dygnet sker kontakt enklast via e-post eller via kontaktformuläret.


Tips om brott
– Tipsa i första hand polisen via 114 14 (112 vid pågående brott).

Innan du kontaktar oss:
– Vi får många mail varje dag, både från hemsidan och via våra sociala kanaler. Vi läser allt – men vi har ingen möjlighet att svara alla personligen. Då vi arbetar olika tider på dygnet kan svarstiden dröja, men vårt mål är att svara på mail så fort som möjligt. Vi prioriterar pågående händelser. Nyhetstips och pressmeddelanden kan sparas och publiceras längre fram.


Insändare?
NYHETERsto publicerar inte insändare. 


Ingen papperstidning i brevlådan?
– Vi har ingenting med papperstidningarna att göra. För att reklamera utebliven tidning, besök din tidnings hemsida för mer information.


Granskade nyhetsreportage?
– Vi är bra på att rapportera om pågående händelser, brott och straff. Det är vår fokus – men när det gäller granskande nyhetsreportage lämnar vi det till andra medier som har bättre resurser och tid för detta.


Besöka ett evenemang eller skriva om en förening?
– Vi är en liten redaktion med små medel men om tid finns kan så gör vi besök och skriver om evenemang, invigning och föreningar. Dock går alltid akuta larm och aktuella händelser före, det gör att vi aldrig kan garantera att vi kommer förrän samma dag. Du kan dock bidra själv med bilder och informatorn om ditt evenemang – om vi inte har möjlighet att själva vara på plats.