Det finns flera sätt att ta del av våra nyheter – men vill du inte missa någon nyhet så kan du ta emot aviseringar vid pushnotiser eller RSS. Vi har även lanserat en APP som fungerar både i mobil och i datorn.

APP

Vi har lanserat en första version av vår app.

Appen är under utveckling och går enbart att ladda ner via vår hemsida/mobilhemsida, inte via AppStore eller Google Play.

För Android-användare fungerar även vår pushfunktion (Pushfunktion fungerar inte iPhone)

Du kan ladda ner appen genom att klicka på iconen efter vår webbadress i din webbläsare – eller i det popup-fönster som kommer längst ner på skärmen.

Ladda ner Appen via iPhone/iPad

Ladda ner Appen via webbläsare Crome i datorn

Webbläsare Crome via dator

För iPhone fungerar appen enbart för Safari-webbläsare. I nuläget fungerar inte appen i Crome, Firefox, Dolphin Ghostery och Opera Mini.

Pushnotiser

NYHETERsto använder sig av webpushnotiser. Genom att godkänna att ta emot aviseringar från oss i din webbläsare i din dator eller mobiltelefon så får du en notis när vi uppdaterar med en ny nyhet på hemsidan.

Vi har även möjlighet att skicka ut separat pushmeddelanden vid händelser trafikolyckor m m. Du kan när du vill stänga av tjänsten genom att klicka på den ikonen med ringklockan.

* Webpush fungerar i alla webbläsare och operativsystem på dator och surfplatta. I mobilen fungerar tjänsten för dig med Android men för närvarande stödjer inte tjänsten iPhone.

Så här ser en pushnotis ut i mobilen.

RSS

Genom att använda RSS-kanaler kan du se när vi har publicerat en nyhet på sidan och med ett klick snabbt läsa artikeln. Lägg till https://www.nyhetersto.se/rss/ i ditt RSS-program.

För att använda RSS-kanaler behöver du ett program som kan hantera dem. Många nyare webbläsare har detta inbyggt. I de fallen kan du lägga in RSS-kanalernas länkar som vilka bokmärken som helst.