Föreningarnas anslagstavla i STO!
– Här får Ni ut med ert budskap kostnadsfritt.

Vill du synas här?
– Är du med i en förening och vill synas? Skicka en färdig föreningsannons till redaktionen@nyhetersto.se

Nu delar vi åter föreningsinformation även i våra sociala kanaler!

Föreläsning: Johan Rogestedt

Tjörns Motorförening

*** FÖRENINGSINFORMATION ***

Orust Motorshow

www.facebook.com/orustmotorshow/
www.facebook.com/events/2345186295736961/

Walk Of Hope

Söndagen den 1 september

Ca 300 barn drabbas varje år av barncancer. 85% av de drabbade barnen överlever sin sjukdom men fortfarande är det den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

Walk of Hope Stenungsund fortsätter med kampen mot barncancer. Nu för 6:e gången!

Det blir ny startplats i år, då vi startar från Kulturhusparken. Datum för årets vandring är söndagen den 1 september och Du kan starta när Du vill mellan kl 9-12.00. Det kostar 100 kr att vandra, och för en hel familj kostar det 250 kr.

Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. Stödet Ni ger till alla drabbade barn och deras familjer när Ni är med och vandrar Walk of Hope är ovärderligt.

Det finns tre banor att vandra. Hälsostigen inne i Stenungsund är drygt 5 km och tar ca 50-60 min att vandra. Den vackra turen ut på Stenungsön är något längre och ta ca 60-70 min. Och den kortare går mot Nösnäs och tar ca 25-30 min.

Ni som anmäler er och betalar innan 30 aug är med om utlottning av Spa presentkort på Stenungsbaden Yacht Club.

Anmäl dig här >>

Och fika gärna på Café Fregatten Bio efter ni vandrat. De skänker en del av sin dagskassa denna dagen till Walk of Hope Stenungsund!

Alla banor är barnvagnsvänliga och det är ok att ta med hunden. Det viktiga är att ni vandrar någon av banorna och hjälper till i kampen mot barncancer.

S77 Stenungsund

Varmt välkomna till Stenungsundssimmet

S77 har nöjet att bjuda in till 5e upplagan av Stenungsundssimmet, 11 augusti. En tävling som passar både motionär som elit, ung som gammal. Årets nyhet är en bana på 3 km, perfekt för den som vill testa på hur det känns att simma ett Vansbrosim eller utmana sig själv lite extra. Utöver denna så finns sträckorna 1000 meter för motionär alternativt tävlingsklass samt 200 meter för barn upp till 12 år. Tävlingen förknippas med fint väder och god gemenskap och till vår hjälp har vi Hällungens Fritidsförening som grillar hamburgare och erbjuder kaffe med mera i kiosken.

Tävlingen hålls i Hällungen vid Talbo badplats och oavsett om man deltar i simningen eller som publik så är alla varmt välkomna!

För mer info om tävling samt hur man anmäler sig går att finna på vår hemsida www.stenungsundssimmet.se

Allmags Golfklubb

Friskis&Svettis Stenungsund

STENUNGSUNDS MUSIKKÅR 

SPF Seniorerna Orust Rönnängs IK


Orust Fitness


Långekärrs förskola


Ucklums Missionskyrka


Skärhamns Bordtennisklubb


Orust Hundägarförening


Dansa Fox o Bugg i Spekeröds Bygdegård


Tjörns Handbollsklubb


Primaevent / Ti amo Music ClubBlandade föreningar och organisationer