Tonys Restaurang, MH Konsult och WhiteRed är nominerade att bli årets företagare i Stenungsund. Priset, årets Företagare delas ut på STO-galan den 10 maj på Stenungsbaden.

Tonys Restaurang
TONYS startade i Borås och har funnits i Stenungsund sedan 2017. Restaurangen har blivit känd för sitt stora hjärta när det gäller att skapa ett forum för gemenskap, värme och god mat. Restaurangen har alltid Svenska högrevsburgare som huvudtema. Råvaror av bästa kvalitet blandas med närproducerade alternativ där det är möjligt.

MH Konsult
MH Konsult möter allas behov inom affärsrådgivning, juridik, bolag, redovisning, deklarationer, löner med mera. Företaget har som vision att vara regionens ledande ekonomibyrå.

WhiteRed
IT-företag som erbjuder vägledning, teknisk spetskompetens samt projektledning till kunder med höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, framförallt inom hälso- och sjukvård. Företaget har nära samarbete med olika partners möjliggör helhetslösningar för IT-stöd, hela vägen från idé till införande och förvaltning.

Årets Företagare utses 10 maj
Priset, årets Företagare delas ut på STO-galan den 10 maj på Stenungsbaden. På galan hyllar man handlingskraft och företagsamhet i STO-regionen Stenungsund, Tjörn och Orust. Arrangörer är Företagarna Stenungsund och Tjörn, Företagarna Orust, Stenungsunds kommun, Tjörns kommun samt Orust kommun.

På galan delas priser ut till Årets Turismföretagare, Årets Unga Företagare samt Årets Företagare i Stenungsund, Tjörn och Orust kommuner.

Rättelse:
I en tidigare version uppgavs det att en annan restaurang var nominerad till årets företagare. Detta var felaktiga uppgifter och vi beklagar detta. Tredje nominerad är MH Konsult och inget annat.
Redaktionen - NYHETERsto
redaktionen@nyhetersto.se
Artikel Publicerad: 7 mars 2019 07:50

Uppdaterad: 7 mars 2019 10:27Tipsa oss! - Rättelse - Medieetik

Uppgifter i våra nyheter kommer från säkra och kontrollerade källor. Trovärdighet och opartiskhet har en central roll för vår journalistik. Under pågående händelser är information från ledningscentral, räddningstjänst och polis initial och ger kortfattad bild om inträffade händelser. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Vid en pågående händelse är det viktigt att information går ut snabbt, det gör att det kan förekomma språk- och stavfel i texten i ett inledande skede. Texten kan uppdateras flera gånger.

Vad händer i din närhet? Tipsa oss!

Blåljus? Trafikolycka? Trafikhinder?
Tips om pågående händelser/blåljus är en färskvara.
- Desto tidigare vi får tips om en pågående insats/händelse desto snabbare kan kolla upp och informera.

Tipsa oss via redaktionen@nyhetersto.se eller anonymt via formuläret nedan.

 

Tips om brott
– Tipsa i första hand polisen via 114 14 (112 vid pågående brott).

– Vi får många mail varje dag, både från hemsidan och via våra sociala kanaler. Vi läser allt – men vi har ingen möjlighet att svara alla personligen. Då vi arbetar olika tider på dygnet kan svarstiden dröja, men vårt mål är att svara på mail så fort som möjligt. Vi prioriterar pågående händelser. Nyhetstips och pressmeddelanden kan sparas och publiceras längre fram.