Tonys Restaurang, MH Konsult och WhiteRed är nominerade att bli årets företagare i Stenungsund. Priset, årets Företagare delas ut på STO-galan den 10 maj på Stenungsbaden.

Tonys Restaurang
TONYS startade i Borås och har funnits i Stenungsund sedan 2017. Restaurangen har blivit känd för sitt stora hjärta när det gäller att skapa ett forum för gemenskap, värme och god mat. Restaurangen har alltid Svenska högrevsburgare som huvudtema. Råvaror av bästa kvalitet blandas med närproducerade alternativ där det är möjligt.

MH Konsult
MH Konsult möter allas behov inom affärsrådgivning, juridik, bolag, redovisning, deklarationer, löner med mera. Företaget har som vision att vara regionens ledande ekonomibyrå.

WhiteRed
IT-företag som erbjuder vägledning, teknisk spetskompetens samt projektledning till kunder med höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, framförallt inom hälso- och sjukvård. Företaget har nära samarbete med olika partners möjliggör helhetslösningar för IT-stöd, hela vägen från idé till införande och förvaltning.

Årets Företagare utses 10 maj
Priset, årets Företagare delas ut på STO-galan den 10 maj på Stenungsbaden. På galan hyllar man handlingskraft och företagsamhet i STO-regionen Stenungsund, Tjörn och Orust. Arrangörer är Företagarna Stenungsund och Tjörn, Företagarna Orust, Stenungsunds kommun, Tjörns kommun samt Orust kommun.

På galan delas priser ut till Årets Turismföretagare, Årets Unga Företagare samt Årets Företagare i Stenungsund, Tjörn och Orust kommuner.

Rättelse:
I en tidigare version uppgavs det att en annan restaurang var nominerad till årets företagare. Detta var felaktiga uppgifter och vi beklagar detta. Tredje nominerad är MH Konsult och inget annat.

Redaktionen - NYHETERsto
redaktionen@nyhetersto.se


    Publicerad: 7 mars 2019 07:50

    Artikeln uppdaterad: 7 mars 2019 10:27