Drivmedelsbranschen är i förändring och kunderna ställer allt högre krav på både service och utbudet på stationer längs vägarna. Circle K genomför nu en omfattande satsning på ett nytt butikskoncept med maten och kundernas matupplevelse i fokus. En av stationerna som byggt om och som fått det nya konceptet är Circle K Spekeröd
På fredagen rullades den röda mattan ut och man hade invigning av den nya ombyggda Circle K Spekeröd. På utsidan har man fått fler parkeringsplatser. Inne i den ombyggda butikslokalen finns fler sittplatser, större loungeytor och gratis WiFi. Dessutom har man byggt flera nya toaletter inne på bensinmacken.
Den som är sugen på något gott och mättande kommer kunna ta del av stationens helt nya matmeny, där man bland annat hittar flera nya hamburgare och smörgåsar, stenugnsbakade pizzor med färska råvaror, fräscha sallader och flera nya vegetariska rätter. Dessutom serveras flera helt nya mexikanska rätter i form av burritos, nachotallrikar och sallader.
Nyöppningen av Circle K Spekeröd är en del av en omfattande satsning på ett nytt butikskoncept med större fokus på mat och service som Circle K nu genomför runt om i landet. Genom att erbjuda högkvalitativ mat på fler platser i Sverige vill Circle K bli ett alternativ till andra snabbmatsrestauranger längs de svenska vägarna.
– Idag ställer kunderna högre krav på både mat och service. Att vi nu får möjligheten att erbjuda våra kunder ett bredare matutbud och en högre servicenivå, med bland annat fler sittplatser och gratis WiFi, känns otroligt roligt. Vår bransch håller på att förändras och det är både fantastiskt roligt och utmanande att få vara en del i att driva den förändringen, säger Jennie Brännehed, Store Manager Circle K Spekeröd.
Minst en utbildad Food Captain på varje station
– Circle K är just nu inne på en spännande resa där maten har fått en central roll. Utöver de satsningar vi gjort på att bredda matutbudet har vi även skapat en egen Food Academy där medarbetarna får en gedigen utbildning i mat. Från årsskiftet har alla våra fullservicestationer minst en utbildad Food Captain som ansvarar för kvalitetssäkring av maten och för att driva stationens matsatsning framåt, Stefan Andreasson ansvarig för Circle K:s nya konceptbutiker.