Nyttigt och gott – med tradition. Crépes och galetter kommer ursprungligen från Bretagne i Frankrike. Crepes görs på vanligt vetemjöl, galetter görs på nyttigt och glutenfritt bovetemjöl.
Möjligheter och smakerna är många på Lotshotellet – från Starters, huvudrätt med kött eller fisk och dessert totalt 27 rätter, givetvis även frukost varje morgon. Man serverar även en brunch mellan 11-14. Lotshotellet har också full rättigheter så en drink innan, vin eller öl och kaffe Calvados efter.
Daniel åt Bonaparte skinka, ost, tomat, dijonkräm.
Ingrid åt Daft Punk pulled pork, ost, avokado, tomat, rödlök, crème fra`i´che.
Ronja njöt av Kid meal minicreps med skinka och ost.
Pannkaksfavoriten Ewa valde Asterix smör, socker och kanel (kanelbullecrèps)
Gunnar gick på fisksidan Henry en galetter med kallrökt lax, ost, getost, bladspenat, pepperrotscreme, rödlök och citron
Text och bild:
G. Arwidson