Man hotade bilist med pistolliknande föremål

På torsdagseftermiddagen inträffade en trafikincident i Kungälv på Bohusbron. En bilist höll på att köra in i en annan. Den ena bilister följer då efter den andra och vid ICA Maxi ska målsägande ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål av den andra innan personen kör iväg i något som beskrivs som en vansinnesfärd. Färden gick i hög hastighet ut på E6 norrut mot Stenungsund, men man tappade kontakt med fordonet strax norr om Rollsbo.

Vid 15.40 var ännu inte fordonet man söker anträffat och eftersom man inte hade någon position att söka på så drogs insatsen ner.

– Vi registreringsnumret och kommer göra ett hembesök. Vi vet dock inte mer än vad den som ringt in har sagt, men i nuläget rubriceras händelsen olaga hot. Den andra måste få ge sin version också, säger Christer Fuxborg, Polisens presstalesperson.


Upp