Det är mycket som sker bakom kulisserna på NYHETERsto.se. Vi lägger ner mycket tid och resurser på att se till att sidan fungerar och har rätt information. Här kan du se aktuell driftinformation samt större uppdateringar på NYHETERsto och våra tjänster.

AKTUELL DRIFTINFORMATION

“RUBRIKER” FÖRSVINNER

Tjänsten “rubriker” som automatiskt hämtar rubriker från andra tidningar, nyhetstjänster och kommunernas hemsidor försvinner. Detta då många slutat använda sig av RSS, som vi hämtar information från. (2022-02-01)


PUSHNOTISER

Vi testar ett system som ger dig som besökare PUSHNOTISER när vi publicerar nyheter och vid stora händelser. Pushnotiserna är ett tillägg i din webbläsare som du själv godkänner om du vill ha. Du kan när du vill välja att stänga av detta. För närvarande fungerar pushnotiser i alla webbläsare och i mobilen – utom iPhone, något vi inte kan styra över – men vi hoppas även dras system snart tillåter pushnotiser.


APP / HEMSKÄRM

En nyhet vi har är att man kan lägga in NYHETERsto på sin hemskärm. Då fungerar sidan ungefär som en app – enklare att komma åt och snyggare uppbyggd. Du får en förfrågan om du vill installera programmet när du går in på sidan – eller läs mer här >>


Kom ihåg att vi alltid finns i sociala medier – om sida av någon anledning skulle ligga nere.

Om du upptäcker något fel på våra sidor eller tjänster.
– Rapportera detta via formuläret eller redaktionen@nyhetersto.se