På lördag den 25 maj är det åter dags för Havets Dag i Rönnäng – Ett evenemang som förra året lockade många besökare.

Förra året lanserades Havets dag på Rönnäng. En familjefest med havet som tema. Bakom evenemanget står Rönnängs intresseförening och det blev succé direkt – med tusentals besökare. Nu på lördag är det dags för årets upplaga.

Det blir aktiviteter för hela familjen med havet som tema. Sång och musik, båtturer, servering, fiskdamm (såklart) för barnen, modevisning, lokala företagare visar upp sig och sina verksamheter, med mera.

Flera fiskefartyg finns på plats och kan besökas. Passa på att köpa fisk och skaldjur direkt från båten som fiskat upp dem. Evenemanget sträcker sig från Tjörnvarvet till kajen vid Astrid Fiskexport.

Parkering
Om du ska besöka evenemanget så tänk på att vara ute i god tid och att det råder begränsat med parkeringsplatser. Parkera endast på angiven parkeringsplats, parkeringsvärdar hjälper till på plats.

HAVETS DAG – RÖNNÄNG

När: Lördag 25 maj 2019
Tid: 10-16
Var: Rönnäng
Arrangör: Rönnängs intresseförening

Läs mer om evenemanget på arrangörens Facebook-sida >>

Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.se
Uppgifter i våra nyheter kommer från säkra och kontrollerade källor. Trovärdighet och opartiskhet har en central roll för vår journalistik. Under pågående händelser är information från ledningscentral, räddningstjänst och polis initial och ger kortfattad bild om inträffade händelser. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Vid en pågående händelse är det viktigt att information går ut snabbt, det gör att det kan förekomma språk- och stavfel i texten i ett inledande skede. Texten kan uppdateras flera gånger.

Vad händer i din närhet? Tipsa oss!

Blåljus? Trafikolycka? Trafikhinder? Tips om pågående händelser/blåljus är en färskvara. Ju tidigare vi får tips om en pågående insats/händelse ju enklare och snabbare kan kolla upp det.

Tipsa oss via redaktionen@nyhetersto.se eller anonymt via formulär >>


Frivilligt bidrag istället för betalvägg

Uppskattar du närproducerade lokala nyheter utan abonnemang och betalvägg? Det gör vi - och tror istället på frivilligt bidrag om du uppskattar vårt arbete. TACK för ditt stöd!

SWISH 1235730502