På lördag den 25 maj är det åter dags för Havets Dag i Rönnäng – Ett evenemang som förra året lockade många besökare.

Förra året lanserades Havets dag på Rönnäng. En familjefest med havet som tema. Bakom evenemanget står Rönnängs intresseförening och det blev succé direkt – med tusentals besökare. Nu på lördag är det dags för årets upplaga.

Det blir aktiviteter för hela familjen med havet som tema. Sång och musik, båtturer, servering, fiskdamm (såklart) för barnen, modevisning, lokala företagare visar upp sig och sina verksamheter, med mera.

Flera fiskefartyg finns på plats och kan besökas. Passa på att köpa fisk och skaldjur direkt från båten som fiskat upp dem. Evenemanget sträcker sig från Tjörnvarvet till kajen vid Astrid Fiskexport.

Parkering
Om du ska besöka evenemanget så tänk på att vara ute i god tid och att det råder begränsat med parkeringsplatser. Parkera endast på angiven parkeringsplats, parkeringsvärdar hjälper till på plats.

HAVETS DAG – RÖNNÄNG

När: Lördag 25 maj 2019
Tid: 10-16
Var: Rönnäng
Arrangör: Rönnängs intresseförening

Läs mer om evenemanget på arrangörens Facebook-sida >>


Publicerad av:
Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.seInformation från polis, räddningstjänst är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har publicerats. Ofta är vi själva på plats och det gör att vår informationen kan skilja från andra medier som får andrahandsuppgifter. Nyheter vid pågående händelser skrivs direkt på plats, i en stressad miljö och via en mobil enhet. Språk- och stavfel kan förekomma i ett inledande skede.