Stenungsundsföretag sponsrar Blåljusdagen till förmån för Barncancerfonden

Imorgon, lördag arrangeras Blåljusdagen på Grebbestads brygga. Mellan kl 12-16 kommer Kustbevakningen, Sjöräddningen, Polis, Brandkåren, Räddningshelikoptern, Ambulans och bärgare vara på plats för att visa upp sig, berätta vad man gör – och samla in pengar till Barncancerfonden.

Det är tredje året som Blåljusdagen arrangeras till förmån för Barncancerfonden. Alla intäkter från te x auktioner, lotter med mera går till Barncancerfonden Västra.

I år är Stenungsundsföretaget Prevent Safety Solutions tillsammans med Skysol att med och sponsrar dagen. På plats kommer man visa upp sin HLR-docka Brayden – en mer avancerad HLR-docka som man kopplar ihop med telefonen eller surfplattan för att få feedback. Skysol är den modernaste dockan med funktion som visar vikten av att kompressionernas djup.


Upp