Astrid, 7 fick in 5 000 kronor att köpa julklappar till barn som har det svårt

På söndagen skrev NYHETERsto om Astrid, 7 år. En tjej med stort hjärta som ville göra något för barn som har det svårt, barn som lever i värld av missbruk eller som inte har det så bra ställt och som kanske inte får några riktiga julklappar. Astrid ville tjäna ihop pengar så hon kunde köpa julklappar och kom på idén att sälja saft/lemonad på Stenungstorg. Hon sökte polistillstånd och i helgen var det dags.

På torget fick hon ihop över 600 kronor och hennes pappa hade lovat att bidra med lika mycket som hon tjänade in, så summan blev över 1 200 kronor. Men efter att media uppmärksammat Astrid så har bidragen strömmat in via Swish och på måndagen låg summan på 5 000 kronor.

Astrid har på måndagen med sina föräldrar besökt Stenungstorg och köpt julklappar till andra barn på bland annat Lekia. Eftermiddagen och kvällen spenderades i soffan med paketinslagning.

Paketen kommer lämnas över till Stenungsbadens insamling av julklappar till barn som har det svårt i samarbete med Pelikanen.

Stort tack till alla er som bidragit
– och stort tack till Astrid!

Tidigare artikel:
Astrid, 7 säljer saft för att köpa julklappar till barn som har det svårt >>


Information från polis, räddningstjänst åtal och domar är initial och ger kortfattad fakta om inträffade händelser.
Person misstänkt för brott ska i lagens mening alltid betraktas som oskyldig om fällande dom inte föreligger.Stenungsund - Tjörn - Orust


Upp