Grattis Kungälv! Efter tre år i Stenungsund ser nu teamet bakom restaurangen fram emot att öppna i Kungälv våren 2021. Tonys Restaurang startade i Borås och 2017 öppnade man även i Stenungsund.
TONYS har sitt “vardagsrum” som koncept. Man ska känna sig som hemma – men ändå på restaurang, eller som man själva säger – Värme, Gemenskap och God mat! Menyn består av svenska högrevsburgare som huvudtema. Råvaror av bästa kvalitet blandas med närproducerade alternativ där det är möjligt.
I våras placerade man sin foodtruck i Kungälv i ett försök att se hur intresset var. Tonys Restaurang har redan idag många kunder som åker till Stenungsund och äter och när foodtrucken placerades i Kungälv stod folk i kö för att få köpa deras burgare. Mellan 500 och 800 stammisar fick man direkt till Foodtrucken – Kungälv är redo för en egen Tonys!
Trots Coronakrisen – Satsar på ny restaurang i Kungälv
I vår öppnar Tonys Kungälv i nybyggda lokaler, 20 meter från Kongahälla center och ett stenkast från ICA Maxi. I Kungälv kommer Bessim Plavci vara driftchef. Bessim har flera års erfarenhet från restaurangbranschen. Restaurangen kommer ha perfekt läge med uteservering och solnedgång. I Kungälv kommer man även att servera napolitansk pizza. Det är en pizza med tunn pizzabotten där degen skiljer sig från många andra pizzadegar genom att den te x inte innehåller någon olja. Bra råvaror och bara 800 kalorier.
Precis som i Stenungsund så kommer man även att satsa på takeaway och hemkörning.
I april 2021 slår man upp dörrarna till Tonys Kungälv.