Under kommande helg kommer ungdomar från hela Sverige samlas i Stenungsund för att träna seglingsteknik i jolleklassen Zoom 8. Träningslägret arrangeras av Svenska Zoom 8-förbundet och Stenungsunds segelsällskap står som värd för arrangemanget.

— Efter en längre period utan lägerverksamhet kan vi äntligen anordna vårens första träningsläger. Vi förväntar oss seglare från stora delar av Sverige, allt från nybörjare till världselit, säger Patrik Johansson som är ansvarig för jolleverksamheten i Stenungsunds segelsällskap.

Träningen hålls en bit ut i Hakefjorden, på vattnen söder om klubben. Det är en bra uppladdning inför den stora internationella jolleregattan Liros Nordic Race som Stenungsunds segelsällskap arrangerar den 23-24 april.

Mikael Berglund
mikael@nyhetersto.se
Artikel Publicerad: 29 mars 2022 10:07

Uppdaterad: 29 mars 2022 10:07Tipsa oss! - Rättelse - Medieetik

Uppgifter i våra nyheter kommer från säkra och kontrollerade källor. Trovärdighet och opartiskhet har en central roll för vår journalistik. Under pågående händelser är information från ledningscentral, räddningstjänst och polis initial och ger kortfattad bild om inträffade händelser. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Vid en pågående händelse är det viktigt att information går ut snabbt, det gör att det kan förekomma språk- och stavfel i texten i ett inledande skede. Texten kan uppdateras flera gånger.

Vad händer i din närhet? Tipsa oss!

Blåljus? Trafikolycka? Trafikhinder?
Tips om pågående händelser/blåljus är en färskvara.
- Desto tidigare vi får tips om en pågående insats/händelse desto snabbare kan kolla upp och informera.

Tipsa oss via redaktionen@nyhetersto.se eller via formuläret nedan.

 

Tips om brott
– Tipsa i första hand polisen via 114 14 (112 vid pågående brott) eller via polisens hemsida.

– Vi får många mail varje dag, både från hemsidan och via våra sociala kanaler. Vi läser allt – men vi har ingen möjlighet att svara alla personligen. Då vi arbetar olika tider på dygnet kan svarstiden dröja, men vårt mål är att svara på mail så fort som möjligt. Vi prioriterar pågående händelser. Nyhetstips och pressmeddelanden kan sparas och publiceras längre fram.