Bräcke Hembygdsgård är en oas mitt på Tjörn där tiden har stått stilla. Varje år erbjuder Tjörns Hembygdsförening flera aktiviteter på plats och imorgon lördag, 27 augusti är det dags för Barnens Dag.

Barnens dag är sedan 2006 en återkommande tradition på Bräcke hembygdsgård.

Barnen får pröva på att spinna garn, gå i skolan på mormors vis, köpa karameller i strut, kavla deg, smaka på en brödkaka bakad i vedugnen, tvätta på tvättbräde, kela med djuren och leka roliga lekar.

Museet är öppet och kaffe finns för den som är fikasugen.

Barnen dag pågår mellan klockan 14-17. Fri entré.

Redaktionen - NYHETERsto
redaktionen@nyhetersto.se

Tipsa oss! - Rättelse - Medieetik
Artikel publicerad: 26 augusti 2022 19:36.
Uppdaterad: 26 augusti 2022 19:37

Uppgifter i våra nyheter kommer från säkra och kontrollerade källor. Trovärdighet och opartiskhet har en central roll för vår journalistik. Under pågående händelser är information från ledningscentral, räddningstjänst och polis initial och ger kortfattad bild om inträffade händelser. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Vid en pågående händelse är det viktigt att information går ut snabbt, det gör att det kan förekomma språk- och stavfel i texten i ett inledande skede. Texten kan uppdateras flera gånger.

Vad händer i din närhet? Tipsa oss!

Blåljus? Trafikolycka? Trafikhinder? Tips om pågående händelser/blåljus är en färskvara. Ju tidigare vi får tips om en pågående insats/händelse ju enklare och snabbare kan kolla upp det.

Tipsa oss via redaktionen@nyhetersto.se eller anonymt via formulär >>


Frivilligt bidrag istället för betalvägg

Uppskattar du närproducerade lokala nyheter utan abonnemang och betalvägg? Det gör vi - och tror istället på frivilligt bidrag om du uppskattar vår arbete. TACK för ditt stöd!

SWISH 1235730502